torstai 9. heinäkuuta 2009

Sataa, sataa, ropisee...

Mari on viime aikoina otsikoinut blogikirjoituksiaan laulunsanoin. Tuo Nalle Puhin sadelaulu sopii hyvin tähän päivään. Aamulla heräsin sateen ropinaan ja pitkin päivää on sadellut. Sateella ja miksei muulloinkin voi laittaa ihanat ja rakkaat saappaat jalkaan, niin teinkin matkalla postilaatikolle.



Tänä aamuna heräsin taas siivoushulluna, joten pesuhuone ja metrikaupalla laattasaumoja sai kyytiä, onneksi muistin jossain vaiheessa, että olin ostanut viime vuonna sellaisen saumaharjan, jonka saa varteen kiinni, sillä oli hyvä vedellä saumat puhtaaksi. Illalla pitäisi vielä laittaa kivi- ja saumasuoja päälle.

Luistelupukutehdas eteni eilen hyvin. Loogista olisi tietenkin tehdä yksi puku valmiiksi ja sitten seuraava jne. tai sitten ommella pukuja samassa tahdissa aina yksi vaihe kerrallaan. Ensiksikin se olisi tylsää ja toiseksi heti aluksi pitäisi menettää hermonsa neljä kertaa peräkkäin piilovetoketjua ommellessa. Eli tähän mennessä on valmistunut 3 yläosaa, 3 housuosaa ja 2 helmaa, joista yksi on jo koristeltukin. Tehdas pyörii vielä täydellä teholla tänään illalla ja huomenna aamupäivällä. Sitten muu perhe kotiutuu kuka mistäkin ja puvut saavat odotella valmistumistaan. Kuva on vähän huono, kun parempi kamera on tyttären matkassa leirillä, mutta jos kuvan klikkaa suuremmaksi, saa varmaan jonkin käsityksen siitä, mitä on tulossa.


1 kommentti: