maanantai 27. heinäkuuta 2009

Nappeja Turusta

Teimme viime viikolla perheen kanssa pienen lomareissun Naantaliin ja Turkuun. Naantalissa kävimme Väskin saarella ja kiertelimme kaupunkia. Naantali on sellainen kesäkaupunki, että sinne pitää päästä käymään joka kesä. Illaksi siirryimme Turkuun ja kävimme ihastelemassa suuria purjelaivoja. Hyvin nukutun hotelliyön jälkeen muu perhe suuntasi kylpemään ja minä suuntasi Turun kauppoihin. Olin katsonut etukäteen netistä kaksi lankakauppaa Lankabaarin ja Piikkopirtan, joissa olin päättänyt asioida. Verkkosivujen perusteella paikat vaikuttivat houkuttelivilta, mutta täytyy sanoa, että olin melko pettynyt molempien valikoimaan, vaikken mitään erityistä hakenutkaan. Molemmat olivat ihan ok kauppoja, mutta jostain syystä odotin enemmän. Ostin kyllä sukkalangan Tyttärelle ja yhdet puikot, joita olin vailla.


Kierrellessäni kaupungilla päädyin Yliopistonkadulla olevaan pieneen kangas- ja ompelutarvikekauppaan, jonka nimeä en huomannut bongata. Sisällä oli tavaraa lattiasta kattoon ja olisin voinut olla siellä vaikka kuinka kauan penkomassa nappilaatikoita. Päädyin ostamaan sekalaisia nappeja pusseissa, uudet napit uuteen takkiini ja muutamia isoja nappeja askartelua varten. Napit olivat todella edullisia ja valikoima oli runsas.

Iltapäivällä miesväki meni edeltä katselmaan purjelaivoja. Äiti ja Tytär kiertelivät vielä kaupoisssa ja Tytär teki muutamia kangaslöytöjä. Näistä olisi tarkoitus tulla kaksi uutta harjoitushametta ja uudet pehmeät pussit luistimille. Tuo pilkullinen kangas on ihan violetti. vaikka näyttää kuviss akovin siniseltä.


1 kommentti:

  1. Hei! Kiitos, mutta tuossa kirjassa on myös kappale jossa kerrotaan kuvioiden tekojärjestyksestä niin ei sinun tarvitse nähdä suotta vaivaa :) Ja kun itseni tunnen voi olla että menee aikaa ennenkuin saan edes kokeiltua noita. Mutta jos tarvitsen silloin neuvoa voin kai kysyä sinulta? Kivat sivut sinulla ja tyttärelläsi! Tulen toistekin :)

    VastaaPoista