perjantai 24. heinäkuuta 2009

Jäätynyt karpalo huivi

Sain jo muutama päivä sitten valmiiksi huivin Puro langan väristä Jäätynyt Karpalo. Malli on numero 20 uusimmasta Novitasta, syksy 2009.


lanka: Novita Puro, väri Jäätynyt Karpalo (806)
langanmenekki: 167 g
ohje: Novita syksy 2009, malli 20
puikot: puiset Knit picks Harmony pyöröt koko 6
ajatuksia: Lanka on kaunista ja pehmoista. Tykkään, kun värin vaihtelut tapahtuvat pikkuhiljaa ja epäsäännöllisesti. Neulon varmasti purosta muutakin, on jo työn alla.


Sitten tämä toinen kuva (klikkaa suuremmaksi) on havainnollistus Puron kerien värien vaihtelusta. Kuvattu mökkilaiturilla ennen päättelyä ja pingoittamista. Aloitettu tuolta oikealta ja aina kävyn kohdalla vaihtuu kerä, viimeinen pätkä on siis ihan tuollainen lyhyt. Tämän perusteella voisi sanoa, että kerän käteen ottaessaan ei voi yhtään tietää mitä tuleman pitää; minua se ei kyllä haittaa. Lähinnä huvittaa tuo Novitan teksti: "Neulo kerät aina joko kerän päältä tai sisältä, jotta värt kulkevat samassa järjestyksessä". Siis missä samassa järjestyksessä?

3 kommenttia:

  1. Oikein kaunis huivi, kivat värit!

    VastaaPoista
  2. "Neulo kerät aina joko kerän päältä tai sisältä, jotta värt kulkevat samassa järjestyksessä"

    On tosiaankin huvittava sillä itse tein Ruskasta kämmekkäät/ranteenlämmittimet ja blogin kuvista huomaa miten värit menee. molemmat aloitettu kerän ulkoa ja tosisessa ei edes tullut se vihreä ollenkaan. =D

    Mutta ihana lanka ja lisää tuosta on pakko tehdä.

    VastaaPoista