lauantai 11. heinäkuuta 2009

Virran siis puron vietävänä


Kommenttikeskiviikkona juuri mainitsin jossain kommentissa, että en ole paljon puhuttua Puro-lankaa nähnyt ja olen melkein päättänyt, että en siitä pidä. Tämän päätöksen olin tehnyt muutaman Novitan mallikuvan perusteella. Eilen kun uusi Novita tuli postilaatikkoon, oli se tietenkin puolillaan Puron värien hehkua. Lehdessä oli mielestäni monta kivaa mallia. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kesänmallit eivät minua oikein koskaan säväytä, en perusta neulotuista/virkatuista reikäisistä topeista ja mekoista. Yksi bolero on kyllä edellisestä lehdestä kesken ja kummitytölle olen katsellut sieltä yhtä jakkua, mutta kuitenkin suurin osa malleista ei ole minua varten.

Pidin syksynumeron monista malleista siksi, että ne olivat selkeitä ja yksinkertaisia, en pidä erityisesti kirjavista kirjoneuleista tai kommervenkkisista kuvioista, vaan selkeistä ja kauniista linjoista. Niitä oli uusimmassa Novitassa monta, valtaosa hehkuvissa puron väreissä.

Asiaan....
Kävin tänään Tyttären kanssa kaupungilla ja Anttilassa ja Cittarissa oli jo Puroa. Koska värit näyttivät lehden kuvissa ihan kivoilta ja ajattelin, että kaikille pitää antaa mahdollisuus; ostin muutaman kerän = 6 kerää väriä nimeltä Jäätynyt karpalo. Se miellytti minua kaikkien eniten. Toinen kaunis väri on Iltanuotio. Ajattelin kokeeksi neuloa kaulaliinan ja baskerin, joiden malli on siis tuossa uusimmassa Novitassa, malli numero 20. Tämän jälkeen, voin muodostaa lopullisen mielipiteeni kyseisestä langasta.


Keskeneräisenä on tietenkin yksi valkoinen bolero, enkä tee mitään muuta neulontaa ennen kuin saan sen valmiiksi. Mökille sitä ei voi ottaa kun siellä valkoinen ei välttämättä pysy valkoisena. Jotenkin nuo puikot vain pompsahtivat laatikosta, ja päätin kokeilla ihan pikkuisen vain. Voi olla, että illalla kokeilen vielä ihan vähän lisää...

Tytärkin on palannut maisemiin ja yksi työ on melkein valmiina; siitä huomenissa lisää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti