maanantai 20. heinäkuuta 2009

Potter-langat kotiutuivat vihdoin

Jo aika kauan sitten sain sovittua Seijan kanssa, että saan ujutettua muutaman kerän Harry Potter lankaa hänen tilaukseensa Tapion kaupasta. Olin katsellut tuota lankaa jo aikaisemmin yhdessä paikallisessa käsityöliikkeessä, mutta värit olivat ei niin kivat ja hinta oli aikas korkea. No kesälomamatka toi taas Potterin ajankohtaiseksi, kun lapset ahmivat kirjoja. Niinpä sitten lupasin jälkikasvulle Potter sukat.

Langat siis tulivat Seijalle jo kauan sitten, mutta sitten siinä oli kaikenlaista ja pääsimme tapaamaan vasta tänään. Kiitos siis Seijalle kärsivällisyydestä. Itse asiassa olemme Seijan kanssa tuttuja pitkän ajan takaa, mutta siitä on vuosia, kun olemme viimeksi nähneet.

Harry Potter lanka on siis Opal sukkalankaa ja se liittyy kirjaan Puoliverinen Prinssi. Lankaa ei enää valmisteta, mutta sitä kyllä saa vielä monesta lankakaupasta. Tytär siis valitsi tuon pinkki-keltaisen nimeltään Tonks väri 2350 ja poika puolestaan otti harmahtavan Hedwig langan 2352.


Työn alla on nyt niin paljon kaikenlaista, eikä sukista ole juuri akuuttia pulaa, joten langat jäävät odottamaan pääsyä aivottomiksi sukiksi, joita voi kuljettaa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti