sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kummitytön "mattoja"

Viime viikot ovat menneet sairastellessa ja hieman voiton huumassakin. Ensin meillä kiersi vatsatauti läpi koko perheen ja pian sen jälkeen poika sairastui pitkään kuumeiseen flunssaan. Toivottavasti taudit on nyt nujerrettu. Voiton huumaa meidän perheelle toi voitto tässä.

Käsityörintamalla on tullut lähinnä siivoiltua ja järjesteltyä lankalaatikoita, neulottukin on kaikenlaista ja purettu, mutta mitään ei ole vielä valmistunut.

Tämän postauksen valmistuneista töistä vastaa meillä viime viikonloppuna yökyläillyt kummityttö Tilpehööri. Jollei paremmin tietäisi voisi kuvitella, että käsityötaito voi periytyä oman Tyttären lisäksi myös kummitytölle. Sen verran näppärästi juuri 4 vuotta täyttänyt neitokainen pujotteli zhuzhu petseilleen mattoja. Loimena ihan tavallinen ohut puuvillalanka kuteena kahdessa matossa Isovelilanka ja yhdessä Lilli ontelokude.Loppuun vielä pieni kampauskuva. Ihanan viikonlopun yhtenä toiveena oli saada samanlainen kampaus kuin Tyttärellä on luistelukilpailuissa. No kummit ovat sitä varten, että he tekevät toiveista totta. Niinpä neiti Tilpehööri sai tällaisen lampauksen, jonka kruunasi vielä kimallelakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti