lauantai 15. tammikuuta 2011

Ostoksia Tallinnasta

Vuoden ensimmäinen matka Tallinnaan tehtiin viime viikonloppuna. Muun perheen polskutellessa KalevSpassa, tein pienen lanka- ja kangaskauppakierroksen. Koska lunta satoi taivaan täydeltä, eikä katujen kunnossapito ole Tallinnan ykkösjuttu, siirryin hotellilta Karnaluksiin taksilla. Karnalukissa kiertelin kyllä kaikki osastot läpi, mutta päädyin ostamaan lähinnä vain sitä, mitä listalla luki.


Vaaleanpunainen puuvillalanka keväällä syntyvän vauvan pitsijakkuun (toivottavasti ainakin yksi keväällä syntyvistä ystävien ja tuttavien vauvoista on tyttö). Pinkki puuvillalanka on kummityttö O:n Niiskuneiti-paitaan. Puikot olivat ihan listalta, mutta sukkalanka oli listan ulkopuolelta, sallitaan nyt kuitenkin tällainen pieni poikkeus, kun ostosten koko summa oli vain 21 €.

Mari vinkkasi Liv-kanavalla pyörivästä Neulontakerho-ohjelmasta, katsoin ohjelmasta eilen netistä ja neuloin samalla sileää neuletta tuohon Niiskuneiti-paidan takakappaleeseen. Jossain vaiheessa tajusin neuloneeni välillä ihan vääriä silmukoita ja huomasin, että jos ohjelmassa neulottiin nurin niin minäkin oli neulonut nurjan silmukan oikeiden silmukoiden kerroksella. Onneksi ei päässyt tapahtumaan mitään suurempaa vahinkoa, en esimerkiksi ollut pudottanut silmukoita tai päätellyt silloin, kun ohjelmassa tehtiin niin.

Mukavaa pakkasviikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Onnea teidän perheelle! On ollut kiva lukea lehdistä.
    Kivat ostokset olet tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Hih, hassu juttu tuo, että neuloit samalla lailla kun siinä ohjelmassa. :) Minusta se jenkkiläinen neulontatapa on niin omituinen, ettei minun käteni varmaan mitenkään pystyisi yhdistämään sitä tähän mannermaiseen tapaan, josta minullakin on vielä oma versioni ainakin nurjan silmukan kohdalla (nurja silmukka jää eri päin kuin oikea, joten pystyn katsomatta neulomaan vuoroin oikeaa ja nurjaa sen mukaan, kummin päin se silmukka tuntuu olevan puikolla).

    VastaaPoista