lauantai 12. helmikuuta 2011

Ostoksilla

On täällä tullut neulottuakin, mutta viimeistely hieman uupuu, joten tällä kertaa on tyydyttävä ostoksiin ja suunnitelmiin. Koska Tyttären kilpailumatka suuntautui viime viikonloppuna Lappeenrantaann, oli matkan varrella luontevaa kääntää autonrenkaat osoittamaan kohti Novitan Korian myymälää.

Mukana oli lista ja suunnitelmat ostettavista langoista. Aivan kaikki suunnitelmat eivät toteutuneet, mutta mukaan tarttui kuitenkin kassillinen lankaa.

Ja mitä näistä sitten olisi tarkoitus tulla ..........

Vasemman alareunan Puro Kukkaniityt ovat jo alkaneet muotoutua Tyttären kaulaliinaksi ja ehkä päähineeksi tämän mallin mukaisesti:

kuva Novita

Vaaleat Luxus Cottonit korvaavat luonnonvalkoisen Samoksen, jota en löytänyt. Tarkoituksena olisi neuloa tällainen paita kummityttö O:lle. Pinkin Puro Batikin olen suunnitellut korvaavani vaalealla lila/vaaleanpunainen värillä.


Nalle Kukkaketojen sijasta olin etsimässä Nalle Marjaretki Puolukka -lankaa. Nyt mietinkin, että pysynkö tässä vaaleanpunaisessa värissä vai tilaanko Novitalta tuota Puolukkaa. Suunnitelmissa olisi tehdä kahdelle kummitytölle tällaiset paidat.

kuva Novita

Turkoosi Rose Mohair -lanka on lisäkerä jo olemassa olevien lisäksi, niistä olisi tarkoitus tulla varmaankin seuraavaksi talveksi, tällainen kokonaisuus ihan itselle.

kuva Novita

Yksinäinen Papukaija-lanka on Tyttären valitsema, eikä kukaan tiedä, mitä siitä kuoriutuu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti