tiistai 3. maaliskuuta 2009

Vain ja ainoastaan keskeneräisyyksiä

Viime viikko meni talvilomalla Ranskassa. Käsityöt kyllä etenivät varsinkin matkojen aikana, mutta mitään valmista ei syntynyt. Nyt olisi tarkoitus olla aloittamatta mitään uutta, ennen kuin jotain valmistuu. Kuvaan pääsivät mukaan vain aktiivisesti työn alla olevat keskeneräisyydet. Tarkka lukija huomaa, että määrä on lisäääntynyt edellisestä keskeneräisyydet kuvasta.

Kuvassa siis vasemmalla pienen pojan paita, joka on kauluksen päättelyä ja nappia vaille valmis. Paidan päällä on kaksi jämälankakerää (kerät painavat saman verran, kokoero johtuu kerijän ja apukerijän erilaisesta kerimistavasta), niistä olisi tarkoitus tulla vauvan sukat, mukaan sekoitan ehkä vähän jotain muuta jämälankaa raidoiksi. Seuraavaksi on Mokkasukka langoista sukkia; sinisestä Reykjavik-langasta Kertut kärjestä alkaen ja oikellla tuosta oranssisävyisestä (nimeä en juuri nyt muista) myös kärjestä aloitetut sovellussukat, molemmat sukat tulevat itselle. Sitten on vielä toinen vauva-pojan paidan alku Tenneessee-langasta, 3/4 (etu, taka ja yksi hiha) ensimmäisestä vaaleansinisestä vauvan Mambo-palmikkoneuleesta. Oikealla ylhäällä on vielä yksi valmis ja yksi keskeneräinen polvisukka Nalle Four Seasons Talvi-langasta. Kuvassa vielä vihko, jossa tulevia suunnitelmiani. Seuraavaksi lupaan laittaa kuvia valmiista töistä. Tässä siis raportti Äidin keskeneräisyyksistä.

Seuraavaksi Tyttären keskeneräisyydet:

Vasemmalla ylhäällä kaulaliina koripohjaneuleella lankana pinkkisävyinen Jenga. Tämä versio on jo "aikas mones" kaulaliinan alku tuosta Jengasta. Tämä kyllä näyttää hyvältä, joten todennäköisesti valmistuu. Oikealla ylhäällä säärystin 2o2n 7 veljestä Polkka-langasta. Ääärimmäisenä oikealla uusin työ: ensimmäinen Tyttären kärjestä aloittama sukka upouusilla KnitPicksin puikoilla, lankana Mokkasukkaa (olisiko väri Charlotte, joku jonkun Sinkkuelämää-sarjan henkilöistä kuitenkin sanoo Äiti). Viikonloppuna aloitin tekemään itselleni uutta käsityöpussia. Äiti antoi kankaanpaloja käyttöön ja leikkelin niistä 10 x 10 cm palasia, vähän jo aloitin sitä ompelemaankin. Nyt on niin monta hommaa kesken, että menee jonkin aikaa, ennen kuin on jotain valmista, kun on kiva tehdä vähän kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti