maanantai 2. tammikuuta 2012

Strassien kimalletta

Olen useamman vuoden kiinnitellyt strasseja liimalla lähinnä Tyttären kilpailupukuihin ja muihin sen kaltaisiin asusteisiin. Syksyllä innostuin strassaamaan nämä Reinot Tyttärelle. Strassit olen viime aikoina tilannut Alemanasta (siellä on muuten juuri nyt ale), koska palvelu on niin hyvää ja nopeaa. Strassien värin valinta näytöllä olevan värikartan perusteella on välillä ollut haastavaa ja muutaman kerran olen tilannut jotain väriä ihan varmuuden vuoksi. Ennen joulua päätin hankkia itselleni joululahjan ja investoin muutamiin strassausvälineisiin. Tarkemmin sanottuna strassirautaan ja värikarttaan.

Raudalla strassasin jo yhdet 22 kokoiset vaaleanpunaiset Reinot joulupukin matkaan, harmi että niistä jäi kuva ottamatta. Tänään katselin värikarttaa sillä silmällä, että pitäisi tilata lisää noita hotfix-strasseja, jotta pääsisin kokeilemaaan rautaa ihan todenteolla vaikka strassaamalla muutamat Reinot lisää.

Tässä siis tuota strassirauta paketissaan, siinä on vaihdettavia päitä ja se kiinnittää hotfix-strasseja oikein helposti ja sujuvasti.


Tällainen on siis Swarovskin värikartta. Aluksi vain availin ja suljin sitä, kun se oli niin HIENO ja IHANA magneettikiinnityksineen kaikkineen.

Voi mitä kaikkea sitä voisikaan strassata ja olla sen jälkeen ihan bling-bling.

1 kommentti:

  1. Ihania strassaus hetkiä sinulle. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

    VastaaPoista