perjantai 5. elokuuta 2011

Puolukkainen kaarrokeneule

Jo jonkin aikaa, siis varmaankin syksystä 2009 olen suunnitellut neulovani tämän neuleen. Kun sitten vihdoin päätin aloittaa, ei tuota Nalle Marjaretki puolukka -lankaa löytynyt enää mistään. Ostin siis Korian Novitasta korvikkeeksi vaaleanpunaista Nalle Ruusua. Sitten kuin ihmeen kaupalla hiihtolomareissulla Kemin Prismasta löytyi vielä tuota Puolukkaa. No neulominen ei kuitenkaan alkanut heti lankojen löydyttyä vaan vasta helteisenä heinäkuuna mökillä.

En ole juurikaan neulonut Nallesta varsinkaan kirjoneuletta ja tuntui ettemme oikein kohdanneet siis lanka ja minä. Puseroa oli kiva tehdä ja se eteni sujuvasti. Pidin myös tuosta mallista, kun en ollut tuollaista käytännössä saumatonta kaarrokeneuletta koskaan ennen neulonut.

Lopputulos on ihan kiva, vaikkei lainkaan niin tasainen kuin kirjoneuleeni yleensä. Odottelen tässä juuri mittauksia, jotta tiedän kenellä tämää menee. Tarkoitus oli neuloa kummityttö Tilpehöörille, mutta seuraava koko tuntui kovin isolta ja kun ei ollut neidin mittoja mukana neuloin tämän pienemmän koon. Jos tämä on liian pieni, teen hänelle uuden ja tämä saa jäädä odottamaan toisen pienen kummitytön kasvua.



malli: Novita talvi 2009, malli 82
koko: 110 cm
puikot: KP pyöröt 3 ja 4, KP sukkikset 3 ja 4
lanka: Nalle luonnonvalkoinen ja Nalle Marjaretki puolukka
Menekki: luonnonvalkoinen 200 g ja puolukka 59 g
Ajatuksia: Taisin ne jo tuolla ylempänä todeta. Laitan kuitenkin varmaan lähiaikoinen puikoille pienemmän paidan toiselle kummitytölle,

1 kommentti: