lauantai 27. elokuuta 2011

Ihan sininen huivi vaan

Jossain vaiheessa kesää aloin kuluttamaan pois Puro Batik-lankoja. Violetti viime vuoden väri meni yhteen myssyyn, joka on vielä bloggaamatta. Seuraavaksi otin käsittelyyn viime vuoden sinisen sävyn, josta neuloin tämän ja tämän sekä yhden myssyn, joka on jäänyt bloggaamatta. Lopusta sinisestä päätin neuloa huivin. Malli on tuttu viime vuodesta, niitä neuloi moni meillä töissä oikein urakalla ja minäkin tein yhden ja Tytärkin teki yhden. Malli oli minulle mieleinen, joten sovelsin sitä hieman ja tässä on lopputulos:Malli: Novita kevät 2010, malli 5
Lanka: Puro Batik siniset sävyt vm. 2010
menekki: 160 g
puikot: KP lyhyet pyöröt 4
Ajatuksia: Pidän tästä väristä ja pudotetuista silmukoista, tein molempii reunoihin 3 silmukan helmineuleen, jotta huivi ei rullaantuisi niin kovasti. En ole pingottanut tätä, kun näyttää ihan hyvältä näinkin.

Seuraavaksi puikoille pääsee viime vuoden pinkki väri. Siitä on kesken yksi ufo ja olemassa on myös yksi suunnitelma, joka on melko työläs, joten katsotaan mitä kaikkea siitä saadaan aikaan. Huomenna täytyy kuitenkin miettiä sukkasadon asioita valmiiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti