keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Sinisävyinen rönsyhuivi

Mikään edellinen = keskeneräinen ei ole valmistunut, mutta silti tein heräteostoksen ja ostin Tampereelta tuollaista "rönsylankaa" ja neuloin itselleni huivin. Huivi on ihan kiva, värit ovat ihanat, vaikka kesävärini onkin pinkki. Neulominen oli vähän niin ja näin, ei siis mikään nautinto. Lankaa on vielä toinen kerä, jonka väri on musta, siitä tulee huivi äidilleni, kunhan tästä kerkiän.

Tein Tampereelta sekä erittäin hyviä, että kohtuullisia ostoksia. Koristenauhavalikoima oli heikko, mutta Biancanevestä löytyi Tyttären molempiin kisapukuihin sopivaa helmaa. Positiivista oli se, että kävin lankamaailmassa, mutta en ostanut yhtään lankaa ja jätin myös Biancanevessä tarjous/poistokorin tuotteet ostamatta.

Tytär kotiutuu huomenna reiluksi viikoksi ja silloin täytyy työn alle ottaa ensi kauden kilpailupuvut, niiden pitäisi kuulemma olla valmiina elokuun puolivälin Vierumäen ohjelmakatsastusta varten. Aikaa kyllä on, mutta kun neiti matkaa kolmeksi viikoksi ulkomaille, niin pukuja ei ole sinä aikana mahdollista sovittaa. Yritän tässä saada jotain valmiiksikin. Tyttären viime viikonloppuna tekemät rannekorutkin on vielä kuvaamatta.lanka: Katia Ondas siniset sävyt
menekki: 100 g eli koko kerä
puikot: KP 4,5 pyörö
Ajatuksia: Lopputulos kiva ja onnistunut, tekeminen ei ollut mikään nautinto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti