sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kirjava tilkkupeitto

Tuohon isoäidinneliöiden virkkaamiseen jää sananmukaisesti koukkuun. Ensimmäisenä valmistui tämä punasävyinen peitto. Toiseksi valmistui isompi kirjava peitto. Osa langoista löytyi kotoa, mutta tuon seiskaveikka papukaijan ja luonnonvalkoisen ainakin ostin. Heti alusta alkaen minulla oli suunnitelma valmiina siitä, millainen peitosta tulee ja montako minkäkin väristä neliötä tarvitsen.


7 veljestä lankaa kului 570 g
koukku numero 4
koko 6 x 8 ruutua
matkalla hyväntekeväisyyteen tämäkin

Edellisen postauksen ufoilu jatkuu vähän omituisissa merkeissä. Varsinainen UFO on joogasukat kummitätini syntymäpäivälahjaksi, musta nallelanka ja palmikko eivät vain juuri nyt houkuta. Tuo toinen työn alla oleva UFO on lanka, joka jäi edellisen postauksen lyhythihaisesta jakusta yli ja oli sitä muutenkin varastossa. Tarkoituksena on siis hankkitua eroon kaikesta viimekesäisestä sinisävyisestä Puro Batik -langasta, sitten onkin varmaaan vuorossa saman langan pinkkisävyinen väri. Välillä pitää tietenkin jatkaa myös isoäidinneliöitä.

Toivottavasti nämä helteet pian hellittävät. Kävin pikaisesti Tallinassa ja ostin sieltä hieman kankaita ja vetoketjuja. Aikomuksena olisi taas tehdä muutamia luistelupukuja, hameita ja pyyheliinoja myyntiin.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana peitto! :) Voi, nyt minun alkaa tehdä tietysti sitten mieli tuommoista, vaikka yhden sateenkaaripeiton jo teinkin. ;)

    VastaaPoista