lauantai 25. kesäkuuta 2011

Joogasukat

Eilen työskentelin "korjausompelijana", kun vanhempani saapuivat meille viettämään juhannusaattoa ja äitini toi mukanaan lyhennettäviä yms. Tein sitten samantien, koska "korjausompelut" eivät ole kovinkaan mieleistä puuhaa ja ne jäävät helposti roikkumaan.

Tytär pujotteli taas kasan helmirannekoruja, joita pyrin saamaaan tänne blogiinkin asti, kunhan kerkiän. Tänään olen aloittanut Tyttären lyhytohjelmapuvun ompelun erittäin tarkalla kaavoittamisella ja harsimisella (harsiminen ei kuuluu normaaliin työskentelyyni, mutta tällä kertaa päätin toimia varman päälle).

Eilen vanhempieni matkaaan lähti kummitätini syntymäpäiväpaketti. Neuloin lahjaksi joogasukat, koska kummitätini on jo vuosia ollut innokas joogaaja. Idean sain Novitasta. Kuvassa sukat ovat Tyttären jalassa.

Joogasukat
malli: Novita kevät 2011, malli 72
lanka: Novita Nalle musta
menekki: 84 g
puikot: Knit Pro lyhyet sukkikset koko 3
ajatuksia: Lopputulos näyttää kivalta, palmikkokuvio näyttää kivalta, vaikka on "aivoton" eli sitä neuloessa ei tarvinnut ajatella. Nalle lankana ei ole koskaan ollut suosikkini eikä ole nytkään. Mielummin sukkiin jotain ohuempaa lankaa, tai jos paksumpaa niin sitten seiskaveikkaa

1 kommentti:

  1. Joogasukat hymyilyttävät minua aina, koska minusta tuntuu, että neuloja on unohtanut tehdä kantapään ja kärjen. ;) Kivannäköiset sukat, ja noissa varmaan pelaa hyvin ilmanvaihtokin. ;)

    VastaaPoista