perjantai 8. tammikuuta 2010

Huopanen Mix lapaset ja hyväntekeväisyyttä

Pojan toivomuksesta neuloin hänelle uudet lapaset Huopasesta. Poika valitsi langan ja minä neuloin. Mitenkä onnistuinkaan ottamaan tuollaisia kuvia, joissa lapaset näyttävät aivan venkuroilta ja eriparisilta :(

Lanka: Novita Huopanen Mix, väri ruskea
langanmenekki: 105 g
koko: lapsi
malli: jostain vanhasta Huopasen vyötteestä
puikot: Kamalat muoviset halot kokoa 10
ajatuksia: Poika on tyytyväinen, väri on kiva, joten lopputulos hyvä

Jo aikaisemmin kävin jossain blogissa keskustelua Huopasen huopumisesta pesukoneessa. Optimaalisen tuloksen saamiseksi meidän pesukoneen pitäisi lingota sellaisilla kierroksilla, jotka eivät valitettavasti ole valittavissa. Nyt käytin perusohjelmaa, linkous 1600 kierrosta/min, seuraava vaihtoehto on 1000 kierrosta/min, mutta jotain siltä väliltä olisi sopivaa. Mainitsin kyllä asiasta, mutta emme lähteneet suuinpäin pesukoneen ostoon. Lopputulos on nimittäin aika paksu ja tönkkö, mutta toisaalta se on juuri sellainen, jota poika halusi. Pihapeleissa mailasta on hyvä pitää kiinni, eivätkä sormet palele.

Lopuksi vielä vähän tuosta hyväntekeväisyydestä. Heimolan Seijan blogissa kyseltiin Romaniaan lähetettävien lapasten ja sukkien perään. Laitan sinne menemään jo aikaisemmin neulomani 3 paria lasten sukkia, lisäksi olisi tarkoitus neuloa vielä kahdet sukat lisää! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Seijaan.

1 kommentti:

  1. Huopasesta tulee kyllä aika tuhtia tavaraa pesukoneessa, mutta ihan varmasti sitten niillä lapasilla tarkenee vaikka näilläkin pakkasilla! :) Hyvännäköiset tumput olet tehnyt.

    VastaaPoista