perjantai 15. tammikuuta 2010

Hevonen tai ainakin sen osat

En ole harrastanut kovinkaan paljoa virkkaamista, ellei mukaan lasketa joskus yhdeksänkymmentä luvulla virkkaamiani kymmeniä antennipipoja. Tytär lainailee usein kirjastosta mitä ihanampia virkkauskirjoja, joissa on ohjeita kaikenlaisille suloisille hahmoille - yleensä päädyn vain katselemaan ja ihastelemaan kuvia.

Viime vuoden viimeisessä Suuri Käsityölehdessä (11-12/09) oli muutamien virkattujen juttujen ohjeita. Niistä osui silmääni hevonen. Tämä ei tapahtunut siksi, että joku meidän perheessä pitäisi hevosista, vaan tuo meille niin kovin rakas kummityttö on kovin kiinnostunut hevosista.

kuva SK 11-12/09


Niinpä sitten kävin ostamassa lankaa ja aloitin hevosen virkkaamisen. Osien tekeminen oli äärimmäisen helppoa ja ne onnistuivat vaivatta. Nyt on sitten edessä se mielestäni vaativampi ja samalla myös epämieluisampi osuus eli kokoaminen. Toivottavasti saatte huomenna nähdä kuvia valmiista hevosesta - neiti Tilpehöörillä on nimittäin 3 v. synttärit ja tämä hevonen toivottavatsi heti laukata mukaan lahjapakettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti