lauantai 10. tammikuuta 2009

Työviikko takana, vaikkakin vain puolikas sellainen

Tuntuu, että ei ole ehtinyt tekemään yhtään mitään ainakaan valmiiksi asti sen jälkeen kun työt taas alkoivat keskiviikkona pitkän loman jälkeen. Torstaina äiti ja tytär pyörähtivät katsomassa Tampereella Tuhkimoa. Se oli meidän molempien mielestä upea esitys, tykkäsimme vielä enemmän tästä Tuhkimosta kuin viime kertaisesta Joutsenlammesta.

Joulukoristeita on tullut kertäilyä pikkuhiljaa pois; onneksi on Nuutin-päivään asti aikaa. Lasikuistille pääsivät koristeiden jälkeen takaisin kaksi ihanaa Sia-lammasta, harrasteiden perusteella voisivat vaikka olla äiti ja tytär.


Viikonlopun ajattelin pysytellä lähinnä kotosalla, kun aloitin eilen yhden hieman työläämmän projektin neitiä varten; toivottavasti se valmistuu jo ensi lauantaiksi.


Toiveissa olisi saada tänään lisää yksi kerä tuota Sublimen Organic Cottonia, jotta saan edellisessä postauksessa vilautetun kummityttö Tilpehöörin lahjan valmiiksi. Samalla voisin ottaa tuota Mokkasukka Reykjavik-lankaa, kun olen niin kovasti halunnut tuonne Islantiin päästä. Täytyy varmaan laittaa mies ja tytär asialle, kun tytär tarvitsee lisää 7-veljestä Polkkaa, jotta voi tehdä säärystimet kaveriksi tumpuille ja sukille.

Toivottavasti viikonlopun aikana valmistuu jotain, josta on jotain postattavaa, ainakin katsaus uuteen Novitaan voisi olla paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti