perjantai 2. tammikuuta 2009

Pojan polkat ja odottavat Huopaset

Pojan villasukat olivat kaikki tulleet aivan yllättäen pieniksi. Hän valitsi itse langaksi 7-veljestä Polkan mustavalkoisissa sävyissä. Sukat tulivat neulotuksi jo viime vuoden puolella ja ne olivat päättelemättöminä jalassa, kun poika kävi pamauttalemassa raketteja uudenvuodenaattona. Tänään päättelin sukat ja otin niistä kuvia paukkupakkasessa.Lanka: Novita 7-veljestä Polkka
Langan menekki: 80 g (jäi siis vielä toisiin sukkiin)
Malli: ihan tavallinen sukka 48 s, kärjestä aloitetut, tiimalasi kantapää
Puikot: Joulupukin tuomat uudet ihanat Knit Picks 6" puikot 3,25
Ajatuksia: Tykkäsin langan väreistä ja uusista puikoista, ovat sopivan pituiset

Samalla kuvausreissulla takapihalle kuvasin myös vuoroaan odottavat Huopaset: harmaata miehelle, oranssia pojalle uuden toppapuvun kanssa ja pinkkiä tyttärellä, saa nähdä kumpi tyttären lapaset neuloo äiti vai tytär. Värit ovat kyllä herkulliset, mutta nuo halon kokoiset puikot eivät kovasti houkuta.


Mummin Lapasetkin selvisivät pesukoneesta. En ole ollut täysin tyytyväinen aikaisempiin Huopasen pesukonehuovutuksiin, joten nyt kokeilin hienopesua. Kaksi kertaa kone pyöri 40 asteen hienopesun. Lopputulos ei ole niin jäykkä, kuin aikaisemmin, mutta toisaalta pinta ei ole mielestäni niin hyvin huopunut kuin tavallisessa kirjopesussa....täytyy siis jatkaa kokeiluja tai vaihtaa lankaa. Tässä kuitenkin lopputulos ennen postiin laittamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti