sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Värikästä kevättä

Talven vielä ollessa kylmimmillään kävi Tytär ostoksilla Seppälässä. Siellä silmääni osui nuoriso-osastolla ollut värikäs, aivan minun näköiseni tunika. Sovituksen jälkeen päädyin ostamaan kaksi erilaista - aivan kirjavan ja vihreä-sini-violetin. Molemmat ovat olleet sen jälkeen ahkerassa käytössä. Vierailllessani askartelukaupassa työasioilla, huomasin rasiallisen helmiä, jotka toivat mieleeni tämän kirjavan tunikan - siitä se sitten lähti. Kotoa löytyi vielä lisää värikkäitä helmiä keväisiin koruihin, pakko myös tunnustaa, että askartelukauppaan piti tehdä myös toinen vierailu, joten erilaisten helmien määrä tässä taloudessa taisi lopulta lisääntyä.


Ylemmissä kuvissa siis tuo tunika ja kolme keväistä rannekorua. Keskimmäinen on väreiltään lähimpänä tuota tunikaa, mutta kyllä muutkin sen kanssa sopivat


Vasemman puoleiset puiset helmet ovat jostain vanhasta Tiimarin helmipussista. Keskimmäiset muoviset ovat tuosta askartelukaupasta löytämästäni rasiasta, jossa on 12 eri väriä (siis rasiassa ei tuossa korussa). Oikeanpuoleisessa on 8mm puuhelmiä. Kaikki on pujotettu metalliseen valmiiksi spiraalinmalliseen vaijeriin, johon olen tehnyt ennenkin vaikka kuinka monta kivaa rannekorua.Lopuksi vielä kaksi aivan ihanaa Tyttären rannekorua, joita säännöllisesti lainailen. Molemmat on ostettu viime kesän kielikurssimatkalta Englannista. Vetoketjukoru on metallia, väriliidut muovia.

Aurinkoista ja värikästä kevättä juuri Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti