tiistai 13. heinäkuuta 2010

Novitakatsaus ja muistiinpanoja

Tapanani ei ole ollut tehdä mitään erityisen kattavaa katsausta uuden Novitan ilmestyessä. Tässä kavikupposen äärellä takapihalla istuskellessa ja vienon tuulen puhallellessa, ajattelin sellaisen kuitenkin tehdä. Tarkoitus on käyttää tätä listaa lähinnä omina muistiinpanoina.

Ensimmäisellä silmäyksellä syksyn lehti oli ihan plääh. Tämä saattoi johtua tummemmasta värimaailmaasta näin aurinkoisen kesän keskellä. Toisella, kolmannella ja kymmenennellä selailulla silmiin osui kuitenkin joitakin mahdollisia malleja (kaikki kuvat Novitan sivuilta):

malli 13, lapsen neulottu jakku (kuva on tuollainen hassu puolikas)
Puron uudet värit eivät oikein sovi tähän käyttötarkoitukseen, joten todennäköisesti langaksi valikoituu Isoveli ja väriksi petroli
Tällaisen voisi neuloa kummityttö Neiti Tilpehöörille, täytyy vielä katsoa tuota väriä kaupassa ja miettiä, millaiset asusteet tähän sopisivatmalli 20, neulottu pipo
Tuo uuden Crystal-langan väri luumu ja nuo kimalteet sopisivat mainiosti tämän kimaltelevan huivin (kuvassa huonot värit) ja luumuvärisen takkini kanssa.

Sellaisiksi mahdollisiksi, jollain tavalla kiinnostaviksi jäivät mieleen myös mallit 52 ja 67
Väreinä miellyttivät Puron uusi väri pakkasyö ja 7 veljeksen kirkas monivärinen raitalanka


Jos Novita jätti tällä kertaa vähän tyhjäksi, niin vielä tyhjemmäksi jätti uusin Suuri Käsityö, jossa ei todellakaan ollut mitään, mitä olisi voinut kuvitella tekeväni. Täytyy jälleen kerran miettiä tilauksen lopettamista. Toisaalta nämä kaikki jututhan ovat ihan mielipide- ja makuasioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti