sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Karnaluksin ihmeellinen maailma

Piipahdimme viikolla muutamaksi päiväksi kesäiseen Tallinnaan. Reissun aikana piti tietenkin käydä muutamissa käsityöliikkeissä ja tulihan sitä samalla ostettuakin jotain. Vein matkalla mukana olleen äitini katsomaan Karnaluksin ihmeellistä maailmaa. Aikaisemmin olen tuonne kävellyt, mutta nyt mentiin taksilla, kun oli niin lämmin; Virusta matka maksoi vain 75 kroonia. Perillä äitini tietenkin ihmetteli paikan kokoa ja valkoiman laajuutta.

Minä ostin nämä sukkalangat:


Vasemman puoleiset siniharmaakirjavat, en tiedä kenelle
Sinivalkoraitaiset Suomi-henkiset, sukat lasten serkkupojille Englantiin
Silk Colorit ihan itselle, kun tuo lanka on niin ihanaa
Yksittäinen vihon viimeinen kerä jollekin pienelle, jolle riittää sukkiin yksi keräMukaan lähti myös muutamat Addin pyöröt ja tuollainen muovijuttu, jonka väliin voi laittaa esim. kirjoneuleen tai ristipiston mallikuvion, jolloin on helppo seurata millä rivillä on menossa. Vasemmassa reunassa vielä kerroslaskuri, jonka äitini osti minulle.

Ostimme myös yhdessä tätä lankaa (tuota alinta väriä), mutta kerät ovat äitini kassissa, joten kuvan ja lisää tietoja laitan tulemaan myöhemmin.

Jälleen kerran ajattelin, että pitäisi oikein alkaa pitää jotain listaa käsityömateriaaliaaleista ja -tarvikkeista, joita aikoo hankkia, sellaisen listan kanssa olisi niin paljon helpompaa seistä esim. Karnaluksin puikkohyllyn edessä pähkäilemässä mitä puikkoja ostaisi.

Muitakin käsityöjuttuja tuli ostettua, mutta niistä myöhemmin lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti