keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Pinkkiä - Because I am a Girl

Meillä on kotona menossa tyttöjen kesken oikea pinkkien käsitöiden buumi. Tyttären pinkit käsityöt paita ja huivi ovat hänen omassa korissaan, joten keskityn esittelemään vain omiani, mutta niissäkin on varmasti aivan riittävästi pinkkiä. Sen verran kuitenkin kävin Tyttären huoneessa lainaamassa kuvausrekvisiittaa, että otin kuvaan mukaan hänen paitansa. Tuo ihastuttava pinkki tyttöjen olojen parantamiseksi myytävä Because I am a Girl -paita on PlanShopista, itselleni ostin valkoisen, koska pinkit olivat valitettavasti loppu.


Kuvassa:
  • Vasemmalla ylhäällä kummityttö Tilpehöörin kirjoneulepaidan kappaleita, malli Novita kesä 2010 malli 90 lankana Puro Batik pinkit sävyt ja luonnonvalkoinen Samos. Näyttää aivan ihanalta, ihan karamellilta, toivottavasti ehdin kokoamaan paidan viikonloppuna, vaikka eipä näillä helteillä tuollaista paitaa tarvitse.
  • Keskellä virkattu kassi, josta puuttuvat vielä kankaiset osat, malli on Novita kesä 2010 malli 1 ja lankana jälleen Puro Batik pinkit sävyt. Ideana on siis virkata ekokassin päällinen, mutta luultavimmin haen kangaskaupasta sopivaa pinkkiä kangasta ja teen siitä sisuksen ja vähän pidemmät kantohihnat, jotta saan heitettyä laukun olalle.
  • Vasemmalla edessä olevat pinkit pyörylät ovat virkatun huivin alku, malli on Novita kesä 2010 malli 17 ja lankana edelleen Puro Batik pinkit sävyt
  • Oikeassa reunassa on pitsikukkaponchon alku, malli novita kesä 2010 malli 39, siinä siis tehdään pitsikukkakehikolla kukkia, jotka virkataan toisiinsa kiinni. Lankana on muuten yllätys yllätys Puro Batik pinkit sävyt
Koska näin monta pinkkiä juttua on kesken, mikään ei tunnu valmistuvan. Samalla olen myös yllätyksekseni huomannut, että melkein kaikki keskeneräisyydet ovat enemmän tai vähemmän virkattuja. Virkkaaminen on asia, jota en ole juurikaan harrastanut, ainakaan näin laajamittaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti