sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Huivi virkatuista ympyröistä

Lupasin edellisessä postauksessa yrittää saada aikaan viimeistelyä täällä kotonakin. Tänään valmistui huivi virkatuista ympyröistä. En ole koskaan aikaisemmin virkannut tai neulonut tällaista hartiahuivia, enkä ole muutenkaan tehnyt kovinkaan paljon käsitöitä virkkaamalla, ellei mukaan lasketa 6- tai 7-vuotiaana virkkaamaani 4 metriä pitkää kaulaliina. Tein tuon pitkän huivi mummilla mummin jämälankakeristä, huivista piti tehdä pitkä, koska halusin hiihtää ystäväni kanssa niin, että kaulaliina olisi molempien kaulojen ympärillä ja välillä olisi riittävästi tilaa. Kaikenlaisia päähänpistoja sitä on mieleen tullutkin. Tuo huivi on jossain tallella ja lupaan esitellä sen, kunhan se tulee jostain vastaan.

Takaisin tämänpäiväiseen huiviin.

Lanka: Novita Puro Batik pinkit sävyt
langanmenekki: yhteenä 212 g
malli: Novita kesä 2010 malli 17
koukku: kokoa 3
ajatuksia: Huivi on oikein onnistunut. Väri sopii mainiosti moniin kesävaatteisiini. Mietin pitkään teenkö hapsut vai en, onneksi tein, mutta tein ne ohuempina ja lyhyempinä kuin ohjeessa.

Mikäli aiot tällaisen huivin virkata, kannattaa huomioida, että Novitassa olevassa ohjeessa on virhe, joka on korjattu Novitan verkkosivuille. Virhe vaikuttaa ympyröiden 10, 11 ja 12 kiinnittämiseen

3 kommenttia:

  1. Voi, sehän on kaunis! Tutustuisinko tuohon Puro batikiin tuolla mallilla?

    Jaksamista tulevalle viikolle

    VastaaPoista