maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pingviini ja "kissankarvaa"

Tyttären huomiseen näytökseen piti saada pingviininasu. Koska kyse on luistimilla liikkuvasta Maija Poppasen pingviinistä, ihan tavallinen asu ei tullut kyseeseen. Ompelin tavallisen mustaan paitaan valkoisen vatsan, jossa on vanulevyä sisässä, rintaan rusetti silkkinauhasta ja isot Tallinnasta ostetut napit. Kuvassa oikealla on pyrstö, mutta se näkyy kyllä todella huonosti. Pyrstön sisällä on tukihuopaa ja se on ommeltu kuminauhaan, joten se on helppo sujauttaa päälle. Lisäksi vielä mustat luistinsuojat ja valkoiset hanskat ja voilà meillä on pingviini. Tänä vuonna selvisin melkoisen helpolla, jos vertaa vaikka viime vuoteen.


Jotteivat eläimet tähän loppuisi, olen ommellut pääsiäisenä kummityttö Tilpehöörin Pilli-kissa haalaria. Haalari on vielä kesken, mutta sen voin sanoa, että siitä lähtee ihan älyttömästi "karvaa". Oranssin-keltaista langanpätkää on joka paikassa. Täytyy miettiä, pitäisikö haalari vuorittaa, jos tuo karvanlähtö edelleen jatkuu.

1 kommentti:

  1. Jostain kumman syystä ei ottanut kommenttiani äsken.
    Olet sinä uskomattoman taitava ja ahkera ompelija.Mietinkin teitä kun näin Maija Poppas mainoksen. Hyvää pääsiäispäivän jatkoa teidän joukolle.

    VastaaPoista