sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Pilli kissa haalari

Kummityttö Tilpehöörin "tilaama" Pilli-kissa haalari on valmistunut ja toimitettu omistajalleen. Kyseessähän on tietenkin tuo Pekka Töpöhäntä -kirjoista tuttu Pilli. Lattialla olevasta haalarista otettu kuva ei ole mitenkään kovin edustava, mutta koska meiltä kotoa ei löytynyt ketään, joka olisi voinut pukea haalarin pääleen, on teidän arvoisat lukijat tyydyttävä tällaiseen kuvaan. Olen aikaisemminkin tehnyt tällä kaavalla eläinhaalareita. Tällä kertaa en tehnyt kokonaista vuorta, vaan vuori on vain vartalo-osassa. Se tukee mukavasti hieman "löperöä" materiaalia, mutta ei kuitenkaan ole liian kuuma.



Malli: Suuri Käsityö -lehti 11/97 malli 21
Koko: 104/110 cm
Materiaalit: Eurokankaasta ja kotoa


Tällä haalarilla on varmasti mukava mennä päiväkodin naamiaisiin ja leikkiä kissaa kotona!

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää Pilli-haalari.
    Meillä Vilmalla ja Oskarilla on torstaina vappujuhlat koulussa ja Vilmalle pitäisi vaatetta keksiä. Ei teillä olisi jotain lainattavaa+

    VastaaPoista
  2. Hauska haalari! :) Mulla on mielikuvitus niin vähissä, että oon suosiolla ostanut tenaville naamiaisasut kaupasta... Kuopuksella ei tosin vielä ole ollut naamiaisia, mutta hän tykkää kotona kuljeskella Möhköfantti-asussa, jossa esikoinen ehti parit tarhan naamiaiset edustaa. Perjantaina taitaa esikoinen pukeutua jo ainakin kolmatta kertaa Supermieheksi, kun ei viitsitä joka naamiaisiin uutta asua ostaa. ;)

    VastaaPoista