lauantai 6. helmikuuta 2010

Mihin kaksi viikkoa katosi?

En tiedä, mihin viimeiset kaksi viikkoa ovat kuluneet. Tuntuu, että aika on mennyt kuin siivillä, joten en ole ehtinyt tänne kirjoittelemaan. Toisaalta ei sitä kirjoitettavaakaan nyt niin kauheasti olisi ollut; keskeneräisyyksien määrä sen kuin kasvaa ja minä se vain aloittelen uusia töitä. Nyt täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja saada jotain valmiiksi.

Kaksi viikkoa sitten vietimme pitkän viikonlopun Tallinassa seuraamassa Taitoluistelun EM-kisoja. Jätin tarkoituksella kaikki lanka-ja kangaskaupat väliin, koska seuraava reissu Tallinnaan on jo maaliskuussa, ja silloin aion tehdä lanka- ja kangashankintoja. Sunnuntaina oli kuitenkin pakko (oli niin kamalan kylmä...) pikaisesti piipahtaa yhteen lankakauppaan ja mukaan tarttui kaksi kerää turkoosia pompomia.

Seija oli tästä langasta jo aikaisemmin maininnut, mutta minulle se oli uusi tuttavuus. Tarkoituksena oli siis tehdä huivi. Ensimmäisen kerän neulottuani tein kuitenkin havainnon, että lanka ei tule riittämään. Pinta on paljon tiiviimpää kuin aikaisemmin neulomani pampulalangat. Ei sitten auttanut muu kuin purkaa koko juttu ja aloittaa uusi huivi kapeampana. Luullakseni lanka tulee tällä kertaa riittämään.


Mihin se toinen viikko sitten meni? No, vatsataudin kourissa oli viime viikolla ke - su, liekö tullut tauti sieltä Tallinnasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti