torstai 15. lokakuuta 2009

Sukkasuunnitelmia ja pikkaisen huiviakin

Sukkasatoa on vielä muutama viikko jäljellä, joten ajattelin tarkistaa tilanteen ja samalla tehdä suunnitelman seuraavaksi valmistuvista sukista. Nämä kuvassa olevat sukat eivät toki ole ainoat keskeneräiset sukat tässä taloudessa, mutta nämä on kaikki aloitettu sukkasadon aikana ja tarkoitus olisi saada ne valmiiksi.


Kuva ei onnistunut kovin hyvin, mutta ajatus tässä on tärkein... tai tässä tapauksessa suunnitelma on tärkein, että homma etenee jotekin järkevästi, nämä siis lähinnä muistiinpanoksi itselleni.

1) vasemmalla ylhäällä on pojan sukka Potter-langasta - yksi sukka valmiina toinen varren alussa - se olkoon aivoton numero 1. Lankaa jää jäljelle, mutta se saa kyllä odottaa tovin, koska tuo harmaa ei ole värinä niin kovin innostava, vaikka raidoittuukin kivasti

2) oikealla ylhällä on Täti Sinisen joululahjasukka Kerttu - ensimmäinen sukka on yhtä mallikertaa vaille valmis - teen sen heti tänään valmiiksi ja lupaan aloittaa toisen viimeistään viikonlopun automatkalla. Lankana on aina niin ihana Mokkasukka.

3) vasemalla alhallaa on serkkupojan numero 2 Marjaretki Mustikka -sukan kärki. Velipojan sukat ovat jo valmiina, mutta päättelemättä. Tähän pariin käyn käsiksi heti, kun pojan Potter-sukat valmistuvat - nämä olkoot siis aivoton numero 2.

4) oikealla alhaalla on Tyttärelle tulevat Kertut, lanka Mokkasukka, jonka väri on tällä kertaa niin ihanan pinkki. Sukka numero kaksi valmistukoon Täti Sinisen sukkien jälkeen

Tässä siis tavoitteeni jäljellä olevaa sukkasatoa varten. Tämän jälkeen listalla olisi vielä joululahjasukat isälleni ja toiselle Tädille, mutta onneksi jouluun on vielä aikaa.

Sukkasadon aikana en kai ole neulonut mitään muuta kuin sukkia - tänään aion tehdä poikkeuksen ja palauttaa työn alle kuvassa olevan Tyttären keskeneräisen kaulaliinan. Malli on sama, kuin omassanikin, mutta leveys on vain kaksi kuviota. Ongelmana on vain se, että ei ole aavistustakaan missä työssä tarvittavat puikonpäät ovat kiinni.

Syksyisin lomailuterkuin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti