sunnuntai 23. elokuuta 2009

Alpakkalankaa ja sukkasatoa

Tuntuu, että kun työt muutama viikko sitten alkoivat, on kaikki aika jotenkin kadonnut jonnekin hyvin mystisesti. Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin kirjoittaa kuulumisia. Kaikenlaisia käsitöitä on tullut tehtyä iltaisin, ne vain odottelevat viimeistelyä, kuvaamista ja bloggaamista. Käsitöiden suhteen tuleva lukuvuosi töissä tulee olemaan mielenkiintoinen, joten täällä tulee varmaankin esiteltyä kaikenlaisia töihin liittyviä kokeiluja.

Ihan ensiksi päätin minäkin lähteä mukaan sukkasatoon, koska todo-listalla on kasa sukkia. Täytyy vain päättää mistä aloittaa.


Yksi hyvä sukkasadon aloitus voisi olla tämä alpakkalanka, josta todennäköisesti tulee kärjestä aloitetut Kertut äidilleni joululahjaksi. Langan ostin tänään, kun kävimme aamupäiväkahveilla ja pannareilla Metsänkylän Navetan kahvila Leivintuvassa. Lanka on siis talon omista alpakoista. Äitini katseli tuota lankaa muutama viikko sitten, kun vierailimme yhdessä tuossa samassa paikassa, joten todennäköisesti lahja osuu kohdilleen.


Ennen töiden alkua tuli vierailtua Tallinassa ja osteltua kaikenlaista. Toivottavasti ehdin vihdoin ensi viikolla bloggaamaan nekin ostokset ja pari valmista Puro neuletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti