torstai 21. toukokuuta 2009

Toukokuu juoksee niin, että ei perässä pysy

En tiedä, miten tämä toukokuu on taas huvennut ihan huomaamatta. Kaikkea olen kovasti tehnyt, mutta kovin vähän on syntynyt valmista ja vielä vähemmän on tullut kirjoiteltua - onneksi kohta alkaa kesäloma ja on enemmän aikaa - tai ainakin kuvittelen, että on enemmän aikaa.

Toukokuussa 3/4 perheestä viettää syntymäpäiviään, piha kukkapenkkeineen huutaa hoitajaansa, harrastusten päättäjäiset kaipaavat osallistujia, jalkapalloilija haluaa kannustajia kentänlaidalle, ikkunat jo melkein rukoilevat pesijää saapuvaksi ja ennen kaikkea oppilaiden todistukset kirkuvat saadakseen numeronsa ajoissa.

Mutta mitä teen minä - no tietenkin kaikkea epäolleellista, jota voisi tehdä aivan yhtä hyvin ellei paremminkin kesä- tai heinäkuussa.

No tässä kuitenkin valmistuneet tyhmät sukat omalle pojalle. Nämä olivat jo kerran valmiit, mutta varsi oli liian lyhyt ja vartta oli jatkettu väärällä langalla. Menivät siis varsien osalta purkuun, no halutun loputuloksen saamiseksi piti siis ostaa lisää lankaa ja niinpä näiden jämälangasta neulottujen sukkien jälkeen ylimääräistä lankaa onkin taas yksiin sukkiin. No se ei haittaa, tämä 7 veljestä Polkka on ihan ok lankaa ja sopii hyvin saapasukkiin. Tyhmät sukat ovat siksi, että ne on aloitettu kärjestä ja kavennukset (siis levennykset) kärjessä menevät ihan tyhmästi. Neuloin ensimmäisen sukan joskus pimeässä autossa ja myöhemmin huomasin virheen, en jaksanut purkaa, joten toinen oli pakko tehdä samalla tavalla pieleen. No Fufoiluun nämä kuitenkin menevät.


Aurinkoista toukokuun loppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti