sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Ystävänpäivää ja valmistuneita

Äiti ei ole edelleenkään saanut mitään valmiiksi. Se tekee niin montaa juttua yhtäaikaa. Askartelin ystäville ja tuttaville tällaisia ystävänpäiväkortteja. Kuva piti laittaa jo eilen, mutta melkein koko päivä meni Tampereella kisoissa; olin toinen ja sain niin korkean pokaalin, että isin piti siirtää palkintohyllyjä, jotta se pokaali mahtuu hyllyyn.



Sain valmiiksi viime viikonloppuna sen Tunikaessun, jota ompeli Suuri Käsityö -lehden 2/2008 mallilla 11, koko on 130/140 cm. Äiti pakotti laittamaan sen kouluun. Onnistuin ompelussa ihan hyvin, eikä tekeminen ollut kovin vaikeaa.


Valmiiksi tuli myös äidin pampulakaulaliina. Sain myös virkattua sen kassin Huopasesta ja se on jo käynyt pesukoneessa. Tänään koristelin sitä valkoisilla hahtuvaispalloilla, mutta katkaisin viimeisenkin huovutusneulan, joka meillä kotona oli. Täytyy pyytää äitiä ostamaan lisää neuloja, että saan sen valmiiksi. Sain eilen ensimmäiset omat puiset puikkoni, ne on Knit Picksin puikot. Äiti osti ne, kun ei halunnut antaa lainaksi omia puisia puikkojaan. Tarvitsen puiset puikot kun lähdemme hiihtolomalla matkalle, eikä lentokoneessa saa neuloa metallipuikoilla.

Kirjoitteli Tytär

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti