keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Miten kahden langanpään päättely voi kestää näin kauan

Maaliskuun viimeisen päivän kirjoituksessa pohdin tekisinkö lasikuistilla olevan tyynyn kaveriksi sini-valkoisen vai valko-sinisen tyynyn. Silloin olin jo neulonut mallitilkun, jossa olin kokeillut molempia värityksiä. Muistaakseni tein värivalinnan melko nopeasti ja neulominen sujui ripeästi. Tyynyn sisään löytyi kotoa tyyny ja sitten virkkasin kierroksen koko tyynyn ympäri. Jäljelle jäi kaksi pääteltävää langapäätä, jotka ovat odottaneet vuoroaan noin kolme kuukautta. Tänään vihdoin tartuin toimeen ja tyyny pääsi paikoilleen lasikuistin arkun päälle.

Suunnitelmissa on ollut myös kolmas tyyny ja olenkin katsellut kaupoissa ja netissä sekä valmiita tyynyjä että tyynynpäällisiä. Nuo jo valmiina olevat tyynyt ovat melko pieniä noin 35 x 35 cm tai hieman allekin ja valmiit tyynyt ja päälliset tahtovat olla isompia, joten sopivaa ei ole löytynyt. Jossain vaiheessa ajattelin tehdä tilkkutyynyn tuosta arkun päällä olevasta kuvassa näkyvästä siniraidallisesta kankaasta, mutta sekään ei tuntunut hyvältä. Asia on siis hautunut mielessä.

Eilen kiertelin Prismassa ja löysin alekorista keittiöpyyhkeen joka sopii väritykseltään hyvin lasikuistille, täytyy tässä lähipäivinä ommella siitä kolmanteen tyynyyn päällinen.

Tuo neulottu tyyny on siis Novitan Hanko-langasta ja malli on  Novita Kevät 2012 lehdestä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti