sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kummityttösen toiveesta ...

Meillä on useampi aivan ihana kummilapsi, mutta välimatka ja lasten ikä ovat saaneet aikaan sen, että juuri tällä hetkellä yksi heistä on tullut meille muita läheisemmäksi. Asiaan on varmasti ollut vaikutusta sekä meidän että kummityttösen perheellä. Tässä kummilapsessa erityistä on se, että olemme hänen ainoita kummejaan - meidän ei siis tarvitse jakaa häntä kenenkään kanssa.

Blogia pidempään seuranneet ovat päässeet näkemään kaikenlaista tälle neiti Tilpehöörille valmistunutta mm. prinsessapuku, kissapuku, virpomiskanakassi, mekkoja, villasukkia jne. Näin kevään korvilla oli taas aika lunastaa lupauksensa ja valmistaa tyttöselle toiveidenmukainen päähine hänen luistelukoulunsa kevätnäytökseen.

Tarkoituksena oli tehdä LPS eli Littlest Pet Shop eläimen päähine. Niille, jotka eivät kyseisiä hahmoja tunne, kannattaa selventää, että kyseessä ovat isopäiset, suuri silmäiset eläinfiguurit. Kummityttösen toive oli pinkki perhonen, tarkemmin siis päähine laitettavaksi luistelukypärän päälle. Viime viikonloppu meni päähinettä ommellessa... aika monta kerrosta vanulevyä, muutama katkennut neula, vääränlaisia silmiä, lukuisia käsinommeltua pistoja ja onnistumisen tunteita.

Täytyy sanoa, että olen lopputulokseen tyytyväinen ja niin on kummityttökin. Tyttösen äiti kertoi, että päähine on saanut ihailua osakseen ja kehuja on tullut ovista ja ikkunoista. Parhaat palautteet lienevät kuitenkin se että tuota erittäin kuumaa päähinettä pidetään päässä myös kotona ja tyttösen lausahdus "ei voi sen parempaa kummitätiä mulla olla".

Koska asumme eri paikkakunnalla tulevat kuvat nyt vain pelkästä päähineestä kypärän päällä...


1 kommentti: