lauantai 3. syyskuuta 2011

Sukkasadon suunnitelmia

Sukkasato pääsi alkuun oikein mukavasti. Aloitin heti ensimmäisenä päivänä kaksi eri sukkaa, jotta kassissa olisi aina kuhunkin tilanteeseen sopivassa vaiheessa oleva sukka. Molemmat aloittamani sukat ovat Tyttärelle; ohuemmat ja paksummat. Paljolti neiti ja itse neuloo sukkansa, mutta välillä on äidinkin vuoro.

Suunnitelmissa olevat langat ovat kuvassa, paitsi sinisävyinen seiskaveikka Polkka, jonka poika valitsi omiksi sukikseen vasta eilen kaupassa. Sukkia olisi siis tarkoitus tehdä 2 paria molemmille lapsille, 2 paria jokaiselle kolmelle kummilapselle, 2 paria serkkupojalle Englantiin sekä ehkä yhdet säärystimet, joihin ei vielä ole lankaa. Kaivoin myös esiin nuo Villamokasta kaupanpäälliksi saamani kerät, joista voisi tulla tossuja pukinkonttiin. Lankojen mukana tuleva malli ei vain oikein miellytä, joten täytyy etsiä jostain sopiva ohje. Lisäksi kaikkien em. sukkien loppukeristä haluaisin neuloa hyväntekeväisyyteen, kohde on vielä hakusessa, mutta katsotaan.

Kotona ollessa on lähinnä tarkoitus tehdä muita käsitöitä mm. muutamaa keskeneräistä isoäidinneliöpeittoa ja huivia jne., joten saa nähdä paljonko näitä sukkia lopulta valmistuu.Aurinkoista ja sukkaisaa syyskuuta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti