keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Ruskeaa Puro batik -lankaa

Kovin on tämä oma toiminta ristiriitaista. Alkukesästä päätin hankkiutua eroon = neuloa ja virkata nurkista pois kaikki Puro Batik langat, joita on vaikka muille jakaa. Lankaa on mielestäni mukavaa neuloa, siinä on kauniit värit ja se tuntuu kestävän käytössä, kyse ei siis ole siitä, että en pitäisi tästä langasta. Tumma liila on käytännössä kulutettu loppuun, mutta viime vuotisia värejä: sinistä, pinkkiä ja vaaleaa liilaa vielä löytyy, onneksi niille on kuitenkin olemassa suunnitelmia.

Ajatukseni kyseisen langan loppuun neulomisesta sai kuitenkin uuden käänteen, kun siivosin vaatekaappiani. Vastaan tuli niin kovin paljon pidetty ja hyvin käytössä kestänyt viime kesäinen Puro Batik pinkki neuletakki. Mietin, että olisikohan tämän vuotisissa Puro Batik -väreissä sopiva ruskeansävyinen lanka, josta voisin neuloa toisen samanlaisen neuletakin. Asia jäi ajatuksen tasolle, kunnessa törmäsin Ideaparkin Minimanin lankahyllyihin. Siellä ne odottivat minua ja vielä halpaan hintaan 4 kerää / 10 euroa.


Puro Batik - langan määrä siis lisääntyi huimasti. Tämä yhdistettynä muutaman päivän vallinneeseen käsityö "pläähän" ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Täytyy varmasti ottaa itseään niskasta kiinni. Tytär nimittäin palaa huomenna kotiin kolmen viikon kielikurssimatkaltaan ja on siellä virkannut 24 palaa isoäidinneliö peittoon, arvelisin, että hän toivoo minun yhdistelevän palat toisiinsa - saa nähdä.

1 kommentti:

  1. Eli Puro batik ei ilmeisesti nyppää käytössä. Itse en ole vielä mitään siitä neulonut.

    Iloa lappujen yhdistelemiseen ;-)

    VastaaPoista