sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Kangasostoksilla Tarttossa

Muutama viikonloppu sitten teimme perinteisen kevätmatkan Tarttoon. Aikaisemmin olemme olleet vapun tienoilla, mutta tänä vuonna Tyttären kilpailut olivat jo aikaisemmin. Jostain syystä aika on juossut tai lentänyt niin vauhdikkaasti, että ostokset ovat jääneet bloggaamatta. Jo etukäteen olin päättänyt, että en vieraile lankakaupoissa, koska meillä kotona on lankoja enemmän kuin riittävästi. Kangaskaupassa kuitenkin kävin, kun se sattui sopivasti matkan varrelle. Valitettavasti olisin voinut viettää tuossa kaupassa pidemmänkin ajan, mutta onneksi mukaan ehti tarttua jotain oikein hyvin tarkoitukseensa sopivaa.

Olen etsiskellyt kangasta Tyttären ensi kauden vapaaohjelmapukuun. Musiikkina on tuollainen Bollywood musiikki, joten puvun olisi tarkoitus sopia siihen. Kangaskaupan yläkerran palad-osastolta silmiin osui juuri sopiva palanen joustavaa samettia hintaan 0,93 €. Alakerran tarjouslaatikosta ostin vielä väriin sopivia nauhoja, joiden metrihinta vaihteli 0,40 - 0,60 € välillä. Helmakangasta en vielä löytänyt, mutta todennäköisesti sekin tulee jostain vastaan.

Kuvaaminen tuotti hieman ongelmaa, kun väri eivät millään meinanneet osua kohdalleen. Tässä ensimmäisessä kuvassa kankaan väri on ehkä lähinnä oikeaa, ehkä se on vielä enemmän purpuurainen, eikä tuo kulta loista noin hallitsevastiToisessa kuvassa ovat nauhat ja kangas.Tyttären toiveissa oli myös oranssivaihtoehto, joten tässä oranssia lykraa ja ohutta helmakangasta

1 kommentti:

  1. Aurinkoista pääsiäistä myös teille.
    Ihana vauvan vaatekerta ja ihanat kangaslöydöt jälleen.

    VastaaPoista