maanantai 7. maaliskuuta 2011

Niiskuneiti paketti

Kummityttö O täytti muutama viikko sitten kokonaisen vuoden, juhlat on juhlittu, mutta paketti jäi bloggaamatta Lapin-matkan valmisteluissa. Koska paketti oli mielestäni kiva ja tyttöäkin sekä vanhempiaan se miellytti, niin laitetaan nyt kuva ja tietoja hieman myöhässä.

Lahjaa suunnitellessa mieltä oikein "kutkutti" keksiä lahjaan jonkinlainen teema. Lähtökohtana oli jotain itsetehtyä, kirja ja Nomination korunpala. Neidin ikä ja mahdolliset tulevat kiinnostuksen kohteet saivat aikaiseksi idean Muumi-teeman.


Paketissa oli siis Niiskuneiti pehmolelu, Niiskuneiti Nomination korupala (olemme kummeina keräänneet Nomination-korua ristiäisistä lähtien), Muumi-kirjapaketti, Niiskuneiti-kortti ja tietenkin tuo paita.

Paidan ohje on vanhasta 2/1995 Suuri Käsityölehdestä, koko on 80/86 cm. Paidan lankana on Tallinnasta Karnaluksista ostettu: Anchor Style Creativa puuvillalanka, joka osoittautui erittäin mukavaksi neuloa. Niiskuneiti ja kuviot on tehty sekalaisilla kotoa löytyneillä puuvillalangoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti