maanantai 21. kesäkuuta 2010

Siitä se sitten lähti ... eikä loppua ole näkyvissä!

Perjantai aamusella, kun oli pieni hetki aika ennen ystävien kanssa kahvittelua, poikkesin Eurokankaaseen. Myymälässä oli jo aloitettu tänään alkaneen alennusmyynnin valmistelu keräilemällä ale-kankaita omaan pöytäänsä. Silmääni osui kaunis kukallinen ja kesäinen kangas, jonka ale-hinta oli vain 3,45 €/m. Ostin kangasta kummityttöjen mekkoihin. Ehdin kävellä liikkeestä ulos noin 100 metrin matkan, kunnes käännyin takaisin ja palasin ostamaan kangasta aika monta metriä lisää. Lauantaina pesin kankaan ja päätin, että sunnuntaina en tee mitään muuta kuin ompelen...

Siitä se sitten lähti. Ensiksi saivat keittiöstä väistyä ruskeat Kissanminttu verhot ja seinävaate. Tilalle ilmestyivät nämä:

Seinävaate keittiön seinälle vanhaan tuttuun paikkaanVerhokapat keittiön molempiin ikkunoihin. Valoa vasten kuvattuna verhoista näkyvät toisen puolen kuviot läpi, ompelin verhot ninittäin kaksipuoleisiksi, jotta näyttävät kivalta ulospäinkin.

Tässä kaikki tällä erää täysin valmiit, lisää tätä kesäistä kukkaloistoa on kuitenkin luvassa, kunhan ehdin piipahtamaan nappikaupassa ja saan napinläpiä ja nappeja ommeltua.

2 kommenttia: