maanantai 16. marraskuuta 2009

Miksi mitään ei valmistu?

Sukkasadon aikana neuloin oikeastaan vain sukkia, jotka valmistuivat "siinä sivussa" melko helposti. Nyt kun työn alla on sukkien lisäksi muutama isompi työ, tuntuu, että mitään ei valmistu. Syynä on varmaan se, että kun tekee samaan aikaan neljää työtä, kaikki etenee hitaasti, mutta onneksi varmasti eteenpäin.

Kuvassa kasassa nämä altiivisesti työn alla olevat keskeneräisyydet:

Vasemmalla alhalla yksinäinen sukka, joka odottaa paria. Lankana Mokkasukka Vital väriltään Paattinen, malli Kerttu kärjestä alkaen, tulossa joululahjaksi kummitädille

Keskellä iso punainen. Novita talvi 2009 malli 68 pitsitunika, lankana punainen Rose Mohair, kuvassa siis takakpl. Tulossa ihan itselle jouluksi - saa nähdä minkä vuoden jouluksi.

Edessä keskellä sukan alku, lankana Mokkasukka Vital väriltään Amuri. Ihan perussukka kärjestä, päällä 2o2n joustinta - omalle isälle joululahjaksi - iso jalka, joten tikutettavaa riittää.

Sininen mytty reunassa. Novita Talvi 2009 malli 46 tunikaliivi, lankana farkunsininen Rose Mohair ja Nalle Marjaretki mustikka, kuvassa etukpl alku, taka on jo valmiina - myös tämä tulossa ihan itselle, tässä kun vaan kerkiää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti