torstai 11. kesäkuuta 2009

Muutama valmis Fufo

Fufoilu loppui osaltani näihin töihin, koska matkaan lauantaina muille maille, enkä ota sinne keskeneräisyyksiä mukaan. Tarkempi Fufoilu saldo löytyy täältä. Tässä kuitenkin postaus valmistuneista töistä:
Kuvassa sinisävyisiä sukkia jostain tuollaisesta valmiiksi raidottuvasta langasta, josta tein joskus pojalle sukkia, näihin siis käytin lopun langan. Lanka oli raidoitukseltaan hyvin erilaista, kuin vyötteen kuvan perusteella ennakoin; raitojen piti olla vaihtelevan levyisiä, vaihtelevassa järjestyksessä. No nyt ne ovat kuitenkin valmiina annettavaksi jollekin ihan pienelle ja vähän isommalle pienelle pojalle.


Tikapuu kaulaliina, malli jostain Suuri Käsityö -lehdestä, lankana 7-veljestä. Huivi oli melkein valmiiksi virkattu ja siinä oli päissä päättelemättömät hapsut. Virkkasin huivin loppuun ja päättelin hapsut - lopputulos pökkelöt hapsut, purin päättelyn ja hapsut ja päättelin uudelleen - lopputulokseen numero 2 olen tyytyväinen. Ideana ihan hauska, vaikka jämälankojen käyttöön. Valmistuttuaan oli melkoinen mytty, mutta höyrytin raudalla ja nyt näyttää hyvältä, saa nähdä pysyykö suorana vai käpristyykö käytössä reunoilta.

1 kommentti:

  1. Hyvää koko perheen lomaa.
    Meillä isäntä lähti juuri töihin ja tämän päivän jälkeen aloittaa loman. Eli kolme yhteistä lomaviikkoa on meillä.

    Hienosti fufoiltu. Mulla olisi päättelytöitä. Miten ne voikin olla niin tylsiä.

    VastaaPoista